4 muna
500g hapukoort
350g suhkrut
400g jahu
1 spl soodat
3 spl kakaod
Segad komponendid kokku ja jagad taigna kaheks osaks. Ühele osale lisad juurde kakaod. Heledam tainas küpsetada esimesena ~15-20 min, 200 C. Seejärel küpsetada pruun koogiosa. Heledam põhi peaks maha jahtuma.
Kreem:
1250g hapukoort
100 ml tuhksuhkrut
2 banaani (viilutatud)
1 tl vaniljesuhkrut
Kreemi segad kokku, lisad tükeldatud banaani viilud ja heleda koogi põhja, mis on 1 cm x 1cm kuubikuteks tehtud.
Pruunile koogipõhjale panna peale siis see kreemisegu, mille peale valada šokolaadi glasuur või ganache.
Glasuur:
200g sulatatud võid
4 spl piima
~250-300 ml tuhksuhkrut
kakaod
Ganache:
250g tumedat šokolaadi,
250ml (taimset)vahukoort,
25-50g võid
Antud koogil, mis pildil on, on peale tehtud hapukoore-kondentspiima kreem:
500g hapukoort
200-300g kondentspiima
2-3 spl.vaniljekreemipulbrit (Ekströmsi oma)
100g tumedat sulatatud šokolaadi
mikserdada